AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz gelinlik görmek

Kahve falında temiz gelinlik görmek

Kahve falında temiz gelinlik görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, duyguların karşılık bulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında temiz gelinlik gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Kahve falında temiz gelinlik görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz gelinlik giymek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında temizlik görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında banyoda temizlik yapmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz koyun yünü görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında temiz beyaz perde görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz derede yürümek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz bir göl görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir