AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz gelinlik giymek

Kahve falında temiz gelinlik giymek

Kahve falında temiz gelinlik giymek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Kahve falında temiz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında temiz gelinlik giymek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında temiz gelinlik görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz elbiseler giymek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz elbise giydiğini görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz çamaşır giymek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz kıyafet giymek inanca ve cesarete sahip olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz elbise giymek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında temiz atlet giymek kendisini çaresiz hissedeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir