AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizlik görmek

Kahve falında temizlik görmek

Kahve falında temizlik görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, ticarette yol katedeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, elinin de bollaşacağına, rızkın genişlemesine rivayet etmektedir.

Kahve falında temizlik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sokakların temizlendiğini görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında temiz el görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında temizlik yapan erkek görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak temiz deniz görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz işkembe görmek amacına ulaşmayı başaracağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişçide diş temizletmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz gökyüzü görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir