AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz elbise giymek

Kahve falında temiz elbise giymek

Kahve falında temiz elbise giymek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz elbise giymek gördüyseniz:

  • Sonuçları farklıdır.

Kahve falında temiz elbise giymek ancak yılmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında temiz elbiseler giymek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında temiz elbise giydiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalet eder.

Kahve falında kuru temizlemeden elbise almak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında temiz ayakkabı giymek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında temiz çorap giymek zahmetinin çoğalacağına, isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında temiz külot giymek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında temiz atlet giymek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir