AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz balık görmek

Kahve falında temiz balık görmek

Kahve falında temiz balık görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz balık gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir.

Kahve falında temiz suda balıklar görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek çok rahat bir döneme girileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında temizlenmiş balık almak hayırlı haberler alınacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında balık temizleyip pişirmek hayatının düzene gireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında temiz balık görmek dolayısıyla geleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Kahve falında balık temizlerken görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balık tutmak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında balık temizleyen birini görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir