AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık temizlerken görmek

Kahve falında balık temizlerken görmek

Kahve falında balık temizlerken görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında balık temizlerken gördüyseniz:

  • Gayretleriniz size sunabilecekleri olan bir kişiyi etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık temizleyip pişirmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş balık almak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında içi temizlenmiş balık görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda balık tutmak fedakârlıklar yapacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir