AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık temizleyen birini görmek

Kahve falında balık temizleyen birini görmek

Kahve falında balık temizleyen birini görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında balık temizleyen birini gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık temizleyip pişirmek gözünün yaşını sileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında temiz suda balıklar görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık temizleyen birini görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda balık görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında içi temizlenmiş balık görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında temiz su ve balık görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında temizlenmiş balık almak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir