AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda yaşamak

Kahve falında ahırda yaşamak

Kahve falında ahırda yaşamak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, gelişiminin hız kazanacağına, yeni bir eve taşınacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kötü sözler duyacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda yaşamak gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında ahırda yaşamak kendi işinin sahibi olunacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında ahır yapmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ahırı temizlediğini görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ahırda inek görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek ahırı görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde ahır görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalettir.

Kahve falında domuz ahırı görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan ahır görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir