AnaSayfa / Genel / Kahve falında telde konuşmak

Kahve falında telde konuşmak

Kahve falında telde konuşmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, içsel güvensizliklerinize alamet eder.

Kahve falında telde konuşmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tel konuşmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında telle konuşmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında telde konuşmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, varlıklı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tel kadayıf tatlısı yemek yanlışlara düşeceğine, sözler sarf edeceğine delalettir.

Kahve falında gitar teli görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda saç teli olduğunu görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında diş teli taktığını görmek zenginliği bulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç teli koparmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir