AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla çizilmek

Kahve falında bıçakla çizilmek

Kahve falında bıçakla çizilmek her zaman çok üzgün olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, ev taşımaya, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla çizilmek gördüyseniz:

  • Mesleki konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında bıçakla çizilmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın çizildiğini görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalet eder.

Kahve falında sırtının çizildiğini görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalettir.

Kahve falında yüzü çizilmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çizilmiş araba görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulur.

Kahve falında kollarının çizildiğini görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek kazancının iki kat artacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir