AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında ünlü birinin fotoğrafını çekmek feraha ereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çektirmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekilmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, büyük rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek yaşamını daha iyi planlayacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çektirmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bir ünlüyle fotoğraf çektirmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir