AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konuşmak

Kahve falında telefonla konuşmak

Kahve falında telefonla konuşmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Kahve falında ölen kişiyle telefonda konuşmak endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemle telefonla konuşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinin tutacağına işarettir.

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birisiyle telefonda konuşmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, arif kimselerden sayılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak mutsuz ve üzgün olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir