AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefona sahip olmak

Kahve falında telefona sahip olmak

Kahve falında telefona sahip olmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetin açılacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında telefona sahip olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var.

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni telefona sahip olmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalettir.

Kahve falında telefon sahibi olmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefona sahip olmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında banka sahibi olmak borçları varsa ödeyeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ev sahibi olmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet eder.

Kahve falında para sahibi olmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tır sahibi olmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir