AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon sahibi olmak

Kahve falında telefon sahibi olmak

Kahve falında telefon sahibi olmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında telefon sahibi olmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Kahve falında telefona sahip olmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni telefona sahip olmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon sahibi olmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz arabaya sahip olmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahip çıkmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, fakirliğinin biteceğine yorulur.

Kahve falında güzel ev sahibi olmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, ekmeğinin de artacağına işarettir.

Kahve falında birine sahip çıkmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir