Kahve falında telefona konuşmak

Kahve falında telefona konuşmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, darp edileceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefona konuşmak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Kahve falında telefonda erkekle konuşmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, rütbenin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen anneyle telefonda konuşmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında kızla telefonla konuşmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir