AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel kapı görmek

Kahve falında tel kapı görmek

Kahve falında tel kapı görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bilmediği duyguları tadacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Kahve falında tel kapı gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında tel kapı görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş teli görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret eder.

Kahve falında tel numarası almak asık yüzlerin güleceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında dikenli tele takılmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zımba teli görmek prestij kazanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında ceyran teli görmek tatsızlıkların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekte saç teli görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir