AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceyran teli görmek

Kahve falında ceyran teli görmek

Kahve falında ceyran teli görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kazancın artmasına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ceyran teli gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında metal tel görmek hayata küsecek duruma geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında telli babayı görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine saç teli vermek kendisini işine veremeyeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tel kadayıf görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir tel görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işarettir.

Kahve falında tel peynir yemek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında elektrik telli görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir