AnaSayfa / Genel / Kahve falında lise okumak

Kahve falında lise okumak

Kahve falında lise okumak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında lise okumak gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında okuduğu liseyi görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lise okumak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tekrar lise okumak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında liseden mezun olmak statü atlayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalet eder.

Kahve falında liseye gitmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında liseye başladığını görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hangi liseye gideceğini görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeniden liseye gitmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir