AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın biriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında babanın biriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında babanın biriyle kavga ettiğini görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında babayla kavga ettiğini görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın biriyle kavga ettiğini görmek en yukarılara çıkacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek evlatlarının hayrını göreceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla kavga ettiğini görmek işlerin çok büyümeyeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek düşmanların barışacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir