AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneler görmek

Kahve falında tekneler görmek

Kahve falında tekneler görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, daha çok dünya malı edineceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işarettir.

Kahve falında tekneler gördüyseniz:

  • Çevrenizde aniden itibarınız artabilir.

Kahve falında karada tekne görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tekne kazası görmek maddi zararın büyük olacağına, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Kahve falında tekneyle uçmak yaralayacağına ve küstüreceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teknede olmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında teknede oturmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekne ve deniz görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su alan tekne görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir