AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta tekne görmek

Kahve falında tahta tekne görmek

Kahve falında tahta tekne görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta tekne gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Kahve falında tahta tekne görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan tekne görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal teknesi görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tekneyle balık tutmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında deniz tekne görmek giden birinin geri döneceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekneyle dolaşmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sürat teknesi kullanmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işaret eder.

Kahve falında tekneyle gitmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir