AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin tekme attığını görmek

Kahve falında ineğin tekme attığını görmek

Kahve falında ineğin tekme attığını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, güzel işler yapacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin tekme attığını gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında ineğin tekme attığını görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında at tekmelemesi görmek hakkını yedirtmeyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kediye tekme attığını görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin tekme attığını görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında at tarafından tekmelenmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında atın tekme attığını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin tekme attığını görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tekme attığını görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir