AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekeş ayakkabı görmek

Kahve falında tekeş ayakkabı görmek

Kahve falında tekeş ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekeş ayakkabı gördüyseniz:

  • Akıllı adımlar atarsanız geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında tekeş ayakkabı görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tekeş ayakkabı giymek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekeş çorap giymek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi teke görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, işlerinin yarım kalacağına inanılır.

Kahve falında tekeş terlik giymek gamsız bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında teke tek kavga etmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret eder.

Kahve falında erkek teke görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında tekeş çorap görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir