AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek teke görmek

Kahve falında erkek teke görmek

Kahve falında erkek teke görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, Tövbe Edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek teke gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında erkek teke görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında tekeş ayakkabı giymek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekeş terlik giymek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi teke görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında teke öldürmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında teke görmek muradına eremeyeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekeş ayakkabı görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekeş çorap görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir