AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekeş terlik giymek

Kahve falında tekeş terlik giymek

Kahve falında tekeş terlik giymek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çaresiz hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tekeş terlik giymek gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında tekeş terlik giymek inancından sapacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tekeş ayakkabı giymek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekeş çorap giymek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında teke görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçi teke görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekeş çorap görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında teke öldürmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında tekeş ayakkabı görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir