AnaSayfa / Genel / Kahve falında teke tek kavga etmek

Kahve falında teke tek kavga etmek

Kahve falında teke tek kavga etmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, işlerin günden güne bozulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında teke tek kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında teke tek kavga etmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, arif kimselerden sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında tekeş ayakkabı giymek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tekeş ayakkabı görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalettir.

Kahve falında erkek teke görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teke görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teke öldürmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tekeş çorap giymek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında tekeş çorap görmek konfor içinde yaşayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir