AnaSayfa / Genel / Kahve falında teker sökmek

Kahve falında teker sökmek

Kahve falında teker sökmek çekilen hasretin biteceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, dik durmaya çalışacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında teker sökmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında teker sökmek hasadının tarlasında kalacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında otobüs tekeri görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teker şişirmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, edilen duaların tutacağına işarettir.

Kahve falında tekersiz araba görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında tekeri görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teker değiştirmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalet eder.

Kahve falında bisikletin tekerinin patladığını görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir