AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekersiz araba görmek

Kahve falında tekersiz araba görmek

Kahve falında tekersiz araba görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tekersiz araba gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Kahve falında araba tekeri değiştirmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında tekeri patlak araba görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tekersiz araba görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba tekeri görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teker görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teker yuvarlamak hararetli olayların meydana geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekeri görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir