AnaSayfa / Genel / Kahve falında teker şişirmek

Kahve falında teker şişirmek

Kahve falında teker şişirmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, iş hayatında terfi alınacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında teker şişirmek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında teker şişirmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük teker görmek yaşam standartlarının artacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tekerli sandalye görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlak teker görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında tekeri görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında araba tekeri değiştirmek sorunların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında bisiklet tekeri görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir