AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında arabanın tekerini patlak gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kısmetinin artacağına delalettir.

Kahve falında patlak bisiklet tekeri görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlak teker görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekeri patlak araba görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın tekerleği patlak görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında patlak göz görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, evi yoksa ev alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir