AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, güven kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını tekerlekli sandalyede görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş tekerlekli sandalye görmek işlerinin hafifleyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede birini görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, merdiven atlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir