AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalye görmek

Kahve falında tekerlekli sandalye görmek

Kahve falında tekerlekli sandalye görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalye gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalet eder.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kul hakkına girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir