AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet tekeri görmek

Kahve falında bisiklet tekeri görmek

Kahve falında bisiklet tekeri görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, haksızlık edeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, onlara doyasıya sarılacağına, canlanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalettir.

Kahve falında bisiklet tekeri gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişiklik arkadaşlarınızın veya ailenizin sizin kadar keyif almayacağı maceralara atılmanıza neden olabilir.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine işaret eder.

Kahve falında patlak bisiklet tekeri görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bisiklet tekeri görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bisikletin tekerinin patladığını görmek güzel bir haber almaya, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tekeri patlak araba görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine inanılır.

Kahve falında büyük teker görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında traktör tekeri görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında teker yakmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir