AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük teker görmek

Kahve falında büyük teker görmek

Kahve falında büyük teker görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük teker gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında büyük teker görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulur.

Kahve falında bisikletin tekerinin patladığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlak bisiklet tekeri görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında teker patlamak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işarettir.

Kahve falında teker şişirmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Kahve falında teker görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir