AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekbir getirerek uyanmak

Kahve falında tekbir getirerek uyanmak

Kahve falında tekbir getirerek uyanmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında tekbir getirerek uyanmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Kahve falında tekbir getirerek uyanmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup tekbir getirmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekbir görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalettir.

Kahve falında tekbir getirerek ölmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkudan tekbir getirmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekbir sesleri duymak ün salacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak işlerin daha kötüye gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir