AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekbir getirmek

Kahve falında tekbir getirmek

Kahve falında tekbir getirmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekbir getirmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında korkudan tekbir getirmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekbir getirmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında korkup tekbir getirmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide tekbir getirmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında kabede tekbir getirmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında ağlayarak tekbir getirmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir