AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekbir getirdiğini duymak

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak hem amaçlarına nail olamayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında camide tekbir getirmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kabede tekbir getirmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak tekbir getirmek yalan söylemeyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekbir getirmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına inanılır.

Kahve falında korkudan tekbir getirmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında korkup tekbir getirmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir