AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kollu kadın görmek

Kahve falında tek kollu kadın görmek

Kahve falında tek kollu kadın görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, insanlarla arasının açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Kahve falında tek kollu kadın gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Kahve falında tek kollu kadın görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret eder.

Kahve falında tek kollu adam görmek sebep olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek kollu görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek kolu olmayan bebek görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında tek kollu insan görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında tek kol görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında tek kadın memesi görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir