AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kollu adam görmek

Kahve falında tek kollu adam görmek

Kahve falında tek kollu adam görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında tek kollu adam gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Kahve falında tek kollu adam görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, kederleneceğine yorulur.

Kahve falında tek kollu insan görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek kollu kadın görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kollu görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine yorulur.

Kahve falında tek kol görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında tek kolu olmayan bebek görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında tek bacağı olmayan adam görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir