AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kollu görmek

Kahve falında tek kollu görmek

Kahve falında tek kollu görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, acılarını dindireceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Kahve falında tek kollu gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Kahve falında tek kollu insan görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında tek kolu olmayan bebek görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına inanılır.

Kahve falında tek kollu adam görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek kollu kadın görmek düşmanlarını bile affedeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tek kollu görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek kol görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tek siyah ayakkabı görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir