AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözlü canavar görmek

Kahve falında tek gözlü canavar görmek

Kahve falında tek gözlü canavar görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, içinin rahatlayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü canavar gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten çekinmemeniz duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında tek gözlü canavar görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet eder.

Kahve falında canavar balık görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölde canavar görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük canavar görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında canavar öldürdüğünü görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı canavar görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurt canavar görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında canavarı öldürmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, istediği projeleri yapamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir