AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü olmayan birini görmek

Kahve falında tek gözü olmayan birini görmek

Kahve falında tek gözü olmayan birini görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kurtuluşa kavuşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalettir.

Kahve falında tek gözü olmayan birini gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında tek gözünü kör görmek konfor içinde olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında birini tek gözlü görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözlü canavar görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözlü baykuş görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözle bakmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine delalettir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir