AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına halay çekmek

Kahve falında tek başına halay çekmek

Kahve falında tek başına halay çekmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Kahve falında tek başına halay çekmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında tek başına halay çekmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında halayın başını çekmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında halayda baş çekmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında halay başı çekmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip halay çekmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karda halay çekmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle halay çekmek hidayete ermeyi de başaracağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle halay çekmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, günah işlemekten korunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir