AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına yürümek

Kahve falında tek başına yürümek

Kahve falında tek başına yürümek dertlerin çözüme kavuşacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yeni bir ortama girileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına yürümek gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek gün yüzü görmeyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına yürümek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tek başına yolda yürümek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda tek başına yürümek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, tatsızlık olacağına yorulur.

Kahve falında tek başına yürüdüğünü görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında tek başına araba kullanmak çok büyük kısmetler kazanacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tek başına nişanlanmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında tek başına tatile gitmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir