AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına uçağa binmek

Kahve falında tek başına uçağa binmek

Kahve falında tek başına uçağa binmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, başarılarının kalıcı olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına uçağa binmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Kahve falında tek başına uçağa binmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında tek kişilik uçağa binmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tek başına savaşmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolda tek başına yürümek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında tek başına doğum yapmak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına koşmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet eder.

Kahve falında tek başına yolda yürümek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir