AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek bacaklı olmak

Kahve falında tek bacaklı olmak

Kahve falında tek bacaklı olmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işaret eder.

Kahve falında tek bacaklı olmak gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Kahve falında tek bacaklı olmak ipliklerini pazara çıkaracağına, başının belaya girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek bacakla yürümek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek bacaklı birini görmek yeni işlere atılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek bacağı olmayan birini görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında tek bacaklı adam görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet eder.

Kahve falında tek bacaklı insan görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir