AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek bacaklı birini görmek

Kahve falında tek bacaklı birini görmek

Kahve falında tek bacaklı birini görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek bacaklı birini gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek bacağı olmayan adam görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Kahve falında tek bacakla yürümek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında tek bacağı olmayan birini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek bacaklı adam görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında tek bacaklı birini görmek masa başı bir işe girileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında tek bacaklı olmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir