AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek bacakla yürümek

Kahve falında tek bacakla yürümek

Kahve falında tek bacakla yürümek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek bacakla yürümek gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında tek bacakla yürümek Allah’a dua edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında tek bacaklı olmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek bacağı olmayan adam görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında tek bacaklı insan görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına inanılır.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine inanılır.

Kahve falında tek bacaklı birini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Kahve falında tek bacaklı adam görmek zenginliğe, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir