AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri korumak

Kahve falında bir yeri korumak

Kahve falında bir yeri korumak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalettir.

Kahve falında bir yeri korumak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir yeri korumak sabırla hayatına devam edeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği korumak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ailesini korumak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaş korumak makam ve kariyer sahibi olunacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğu korumak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan korumak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını korumak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında bebek korumak insanlardan takdir toplayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir