AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze yaprak görmek

Kahve falında taze yaprak görmek

Kahve falında taze yaprak görmek sevdiği insana kavuşacağına, mutluluğunun katlanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze yaprak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında taze üzüm yaprağı görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze asma yaprağı görmek yaptığı işten çıkarılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze yaprak görmek önemli sorumluluklar alacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taflan yaprağı görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yapraklı defter görmek yüklü miktarda para kazanacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş yaprak görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet eder.

Kahve falında incir yaprağı toplamak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında salamura yeşil yaprak görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir